Laaja valikoima eri hintaluokissa

Ilmalämmöx Oy tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa ilmalämpöpumpun asennuspalvelua, joka varmistaa laitteen optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Asennuspalvelumme sisältää asiantuntevan suunnittelun, jotta ilmalämpöpumppu sijoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Asennamme ilmalämpöpumpun huolellisesti ja tarkasti, noudattaen voimassa olevia standardeja, lakia ja hyviä asennustapoja.

Harmaa talo, jonka alla on ilmalämpöpumppu.
Musta ikoni työkalusta.
Ammattitaitoinen asennuspalvelu

Asennus tehdään aina alan standardien, lakien ja hyvien asennustapojen mukaisesti, jotta laite toimii optimaalisesti ja mahdollisimman pitkään.

Tumman harmaa ikoni mittarista.
Kohteen mittaaminen

Kohde mittauksen avulla voimme tarkistaa, että ilmalämpöpumppu sijoitetaan oikeaan paikkaan ja oikealla tavalla. Tämä auttaa varmistamaan laitteen optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Tumman harmaa ikoni pöytäkirjasta.
Tarkastuspöytäkirja laitteesta

Asennuspalvelumme sisältää myös tarkastuspöytäkirjan laitteesta, joka dokumentoi asennuksen ja takaa sen, että laite on asennettu oikein ja huolellisesti.

Tumman harmaa ikoni kuulokkeista, joissa mikki.
Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut

Me kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja löydämme heille parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun ja asennusratkaisun, joka vastaa heidän tarpeitaan ja budjettiaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä ilmalämpöpumppu minun tulisi valita?

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa monia tekijöitä, kuten huoneiden koko ja muoto, rakennuksen eristys, asunnon käyttöaste, budjetti jne. Olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ilmalämpöpumppu.

Kuinka kauan asennus kestää?

Asennusaika vaihtelee ilmalämpöpumpun tyypin, rakennuksen koon ja asennuspaikan mukaan. Tyypillisesti asennus kestää noin 4-6 tuntia.

Kuinka usein ilmalämpöpumppu tulisi huoltaa?

Suosittelemme, että ilmalämpöpumppu huolletaan kerran vuodessa, jotta sen suorituskyky ja energiatehokkuus pysyvät parhaalla mahdollisella tasolla.

Tarvitseeko ilmalämpöpumppu erityistä huomiota talvella?

Talvella ilmalämpöpumpun toiminta voi hidastua, mutta se voidaan korjata puhdistamalla ulkoyksikkö lumesta ja jäästä. Tämä on yksi syistä, miksi suosittelemme vuosittaista huoltoa.

Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan suunnittelu!

tietoa

Lue lisää