Laaja valikoima eri hintaluokissa

Ilmalämmöx Oy on ylpeä voidessaan tarjota laadukkaita Daikin-merkkisiä ilmalämpöpumppuja asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuotteen, joka vastaa heidän tarpeitaan.

Me tarjoamme laajan valikoiman eri hintaluokissa olevia ilmalämpöpumppuja, jotka kaikki ovat erittäin korkealaatuisia. Me haluamme varmistaa, että saat juuri sellaisen ilmalämpöpumpun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.

Tumman harmaa ikoni ilmalämpöpumpusta.
Laaja valikoima

Ilmalämmöx Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ilmalämpöpumppuja eri hintaluokissa. Valikoimassamme on varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto, oli sitten kyseessä kodin lämmitys tai jäähdytys.

Tumman harmaa ikoni myyntilapusta.
Kilpailukykyiset hinnat

Meillä on kilpailukykyiset hinnat, joten voit olla varma, että saat laadukkaan ilmalämpöpumpun erittäin edulliseen hintaan. Me haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista vastinetta rahoilleen.

Tumman harmaa ympyrä, jonka sisällä on euron symbooli.
Joustavat maksu- ja rahoitusvaihtoehdot

Ilmalämmöx Oy tarjoaa asiakkailleen joustavat maksu- ja rahoitusvaihtoehdot, jotta sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lue lisää

Tumman harmaa ikoni mittaristosta, joka näyttää nopeutta.
Nopea ja tehokas toiminta

Meillä on nopea ja tehokas toiminta, joka tarkoittaa sitä, että ilmalämpöpumppu toimitetaan ja asennetaan mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla. Me haluamme varmistaa, että saat käyttöösi toimivan ja laadukkaan ilmalämpöpumpun mahdollisimman pian.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä ilmalämpöpumppu minun tulisi valita?

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa monia tekijöitä, kuten huoneiden koko ja muoto, rakennuksen eristys, asunnon käyttöaste, budjetti jne. Olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ilmalämpöpumppu.

Kuinka kauan asennus kestää?

Asennusaika vaihtelee ilmalämpöpumpun tyypin, rakennuksen koon ja asennuspaikan mukaan. Tyypillisesti asennus kestää noin 4-6 tuntia.

Kuinka usein ilmalämpöpumppu tulisi huoltaa?

Suosittelemme, että ilmalämpöpumppu huolletaan kerran vuodessa, jotta sen suorituskyky ja energiatehokkuus pysyvät parhaalla mahdollisella tasolla.

Tarvitseeko ilmalämpöpumppu erityistä huomiota talvella?

Talvella ilmalämpöpumpun toiminta voi hidastua, mutta se voidaan korjata puhdistamalla ulkoyksikkö lumesta ja jäästä. Tämä on yksi syistä, miksi suosittelemme vuosittaista huoltoa.

Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan suunnittelu!

tietoa

Lue lisää