Tietoa rahoituksesta

Ilmalämpöpumpun rahoitus mahdollisuudet

Ilmalämpö-pumpun rahoitus mahdollisuudet

Sininen luottokortti ja tietokone.

Ilmalämpöpumpun hankinta voi olla iso investointi - rahoituksella se onnistuu

Ilmalämpöpumpun hankkiminen voi olla iso investointi, mutta se voi myös tuoda säästöjä pitkällä aikavälillä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rahoittaa ilmalämpöpumpun hankinta joustavasti ja vaivattomasti.

OP:n rahoitus DAIKIN lämpöpumpuille: koroton ja kuluton ensimmäinen lasku

Yhteistyössä Osuuspankin kanssa voimme tarjota rahoitusta DAIKIN lämpöpumppujen hankkimiseen, asentamiseen ja käyttöön. Rahoitusta on saatavilla 2 500 € - 50 000 € väliltä, joten se sopii erilaisiin tarpeisiin. Voit maksaa rahoituksen kerralla tai joustavasti erissä, mikä helpottaa budjetointia ja sopii erilaisiin taloudellisiin tilanteisiin.

Rahoitushakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat päätöksen hakemukseesi nopeasti. Tärkeintä on, että sinun ei tarvitse maksaa käsirahaa, antaa vakuuksia tai hankkia takaajia rahoituksen saamiseksi. Lisäksi ensimmäinen lasku on koroton ja kuluton, joten sinulle ei tule yllätyksiä tai lisäkuluja.

Hae OP:n rahoitusta klikkaamalla tästä!

Laske tästä ilmalämpöpumpun takaisinmaksusumma ja hyödyt käyttämällä laskuriamme. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka on vakavarainen ja luotettava rahoitusyhtiö. Voit siis olla varma, että rahoituksesi on turvallisissa käsissä.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

1665 €kk